Reizen op maat

RifiTours biedt volledig verzorgde rondreizen, wandelreizen en trektochten; daarnaast zeker ook reizen op maat, zoals een studiereis. Alle praktische zaken van je reis worden geregeld, zodat je optimaal kunt genieten van je reis en vakantie in dit mooie land.

Onze reisprogramma’s zijn goed afgewogen. Er is genoeg tijd voor ontspanning en om zoveel mogelijk te zien. Als geen enkel programma is wat je zoekt? Laat ons weten wat je graag wil en wij zullen een bijzondere reis voor je samenstellen, speciaal afgestemd op jouw wensen: een aangepaste rondreis op maat!
Zodat wij jou een onvergetelijke vakantie bieden. Als je een actieve vakantie wilt, een trekking met veel natuurschoon in het Rifgebergte, of geïnteresseerd bent in de geschiedenis en cultuur van het land en daarnaast ook wilt ontspannen en van de zon genieten …, in de Rif kan het.

Bij het op maat gemaakte reisprogramma, zorgen wij ook voor de organisatie en uitvoering van de rondreis op locatie, zoals het vervoer, boeking van overnachtingen en professionele reisbegeleiding.
Een rondreis door het Rifgebied kan naar wens worden samengesteld, gecombineerd met een bezoek aan de koningssteden Fes, Meknes en Taza. Verder worden ook de steden Tanger, Tetouan, Chaouen, Nador, Al-Hoceima, en Berkane bezocht.

 

reizenopmaat-1 reizenopmaat-2 reizenopmaat-3 reizenopmaat-4